10/3-2012

Sitter nu på en busshållplats i hölö.
Igår var det fest, där det hände lite grejer då och då. Både bad and good things. Jag hade jättekul med mina vänner. Vi dansade och massa annat.
Vi kom hem runt fyra och drog sedan hem till Emmy och sov så jag har bara sovit tre timmar totalt denna natt men man ska inte klaga haha

Klockan två idag har jag match och samling kvart i ett. Segt men att börja TAGGA vore ju något, alldeles strax i alla fall.

Efter matchen ska jag till pappa och äta middag och vidare efter det till min syster och sova. Förmodligen lite plugg också....
Nu känner jag att detta inlägg börjar bli lite löddrigt så hör av mig senare.


7/3-2012

Gick upp tidigare imorse och drog på mig kläderna och fixa lite med smink och håret o.s.v...

Efter en ganska seg men rätt så rolig dag i skolan så drog jag och Emmy till solariumet. Så jäkla taggad på att bli brun och det är verkligen dags att göra något nu så passar på att hänga med Emmy. När jag kom hem så satte jag mig och soffan, slocknade nästan så jag gick och la mig i sängen till klockan 20.00 då efterlyst började. Men det var inte så bra att jag gick och la mig för jag behöver nöta in lite mer utav religions orden... Nå väl, dags att sätta ett stopp här och förbli lite social med mamma framför efterlyst. Thjosan-hejsan...


6/3-2012

Skolan idag var jävligt irriterande. Är fortfarande jätte arg på en kille och idag såg jag honom ett antal flera gånger än igår, vilket också gjorde mig skit irriterad men jag antar att jag nog inners inne är så jäkla besviken och sårad på mig själv så jag har liksom mer ilska att ta ut...

Nåja, hade två lektioner och lite håltimmar i skolan idag. Snart är det dags att gå till sängs men innan ska jag ta en:
*vitamin tablett
*ett glas vatten
*hänga tvätt
*gå på toa
*ställa alarmet
*läsa igenom plugg ord

Allt är en rutin förutom hänga tvätten och plugga, typ....

Natti sweethearts❤✌


REKOMMENDERAR

Jag rekommenderar Garniers hudvårds borste till ansiktet!
Jag själv tycker den ger resultat första gången man använder den. Men det är ju klart att det är skillnad från var och ens hud typ. Men ett stort JA på att testa! Inget kan gå fel! (använd gärna en lätt dag ansiktskräm efteråt då ansiktet kan bli lite torrt men det beror på att rengöringen i den och tillsammans med borsten, har den tagit bort döda hudceller och porer)


5/3-2012

Första skoldagen idag efter en vecka lov. Det var kul att träffa vännerna men mindre kul då jag fick lite panik/ångest och utbröt lite i aggression då och då.... Hihi:)

Efter skolan drog jag med Natalie, Janine och Emmy stan i Södertälje. Jag fick med mig en halsduk som jag B O K S T A V L I G E N älskar! Hoppas bara på att det ska bli vår väder igen så jag kan ta halsduken och skinnjackan! Efter rundturen på stan så fortsatte jag och Emmy en tripp till solariöarna. Ska satsa på att bli lite brun nu, det skulle ju inte sitta fel liksom.

Nu väntar jag i alla fall på att Big Brother ska börja sen ska jag ta och lägga mig. Ska upp tidigt och gymma imorgon -kan inte bli bättre!

XOXO

(bilden ger nog inte rättvisa på färgen på halsduken)


RSS 2.0